Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de eigen wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 10 weken! Na de behandeling worden de wimpers geverfd waardoor mascara niet meer nodig is.
Nieuwste techniek

Wil je het effect van false lashes zonder dat daar mascara, een wimperkrullen of extensions aan te pas komen? Tijdens een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld en geverfd waardoor je het effect van false lashes creëert.

Behandeling

Tijdens de Lash Lifting behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst, waar de wimper haartjes zorgvuldig één voor één in het gewenste model worden gebracht. Door gebruik te maken van een speciale vloeistof blijven de wimpers in dit model zitten. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling. Ik maak gebruik van de beste Lash Lifting merken die op markt zijn, namelijk LLX en CFB. De behandeling duurt 40 minuten.

Wimperpermanent vs Lash lifting

In tegenstelling tot bij een gewone wimperpermanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift waardoor het haartje meer omhoog staan dan bij een wimperpermanent.

Lash Lamination

Een mooie aanvulling op de wimperlift is de Lash lamination behandeling. Lash lamination bevat eiwitten en aminozuren die keratine vormen. Het herstelt en repareert de wimpers. Het voedende masker zorgt ervoor dat de wimpers intens gevoed worden met als resultaat zichtbaar vollere en langere wimpers. Deze behandeling kan zowel met als zonder de wimperlift geboekt worden.

Resultaat

Na de behandeling lijken de natuurlijke wimpers langer en zijn ze prachtig gekruld en geverfd. Zo wordt een open blik gecreëerd en zullen mascara en een wimperkrultang overbodig zijn.
Het resultaat van een Lash Lifting behandeling kan tot wel 10 weken houden. De duur is afhankelijk van de groeisnelheid van je wimpers. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer je gaat douchen, zwemmen of sporten – de Lash Lifting behandeling is tegen alles bestand!

Klik hier voor de prijzen.

Op onderstaande foto’s zie je het voor én na resultaat na een Lash Lift behandeling.