Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kan je de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren.  Elk haartje wordt individueel met een microblading-blade aangebracht. We kiezen samen het juiste pigment en de meest natuurlijke vorm. Ik kijk naar de vorm van het gezicht en volg de eigen haargroei richting.
Voordelen microbalding
  • Je hoeft je wenkbrauwen niet meer elke dag te tekenen.
  • Je wenkbrauwen vervagen niet tijdens het sporten, zwemmen en douchen.
  • Microblading geeft van alle behandelingen die er bestaan het meest natuurlijke effect doordat elk haartje dat mist individueel wordt getekend.
  • De natuurlijke vorm kan gecorrigeerd worden d.m.v. microblading.
Duurzaamheid van microblading

Hoe lang de wenkbrauwen mooi blijven hangt af van het huidtype en levenswijze (zonnen, cosmetische behandelingen, etc.). De resultaten blijven gemiddeld tussen de 1 tot 3 jaar.
Drie weken na de eerste behandeling kun je de tweede behandeling laten uitvoeren, waarbij ik de eventueel minder goed gepakte gedeeltes bijwerk. Een jaarlijkse touch-up wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden.

De procedure

We bespreken eerst je wensen, de conditie van de eigen wenkbrauwen en de gewenste kleur. Daarna teken ik de wenkbrauwen bij met potlood tot de gewenste vorm is gecreëerd. Met speciale tools kijk ik of de wenkbrauwen symmetrisch zijn. Vervolgens kiezen we de kleur die het beste bij de eigen haarkleur en huidskleur past.
Voor de behandeling smeer ik de wenkbrauwen in met een verdovende crème die tien minuten moet intrekken. Tijdens de behandeling verdoof ik de wenkbrauwen met een speciale crème. Dit betekent overigens niet dat de behandeling geheel pijnloos is. Hoeveel pijn de behandeling doet verschilt per persoon.

De behandeling duurt gemiddeld twee uur. De roodheid verdwijnt gemiddeld na een halve dag. De wenkbrauwen kunnen na genezing van de eerste behandeling tot 40% lichter worden. Na de tweede behandeling heeft de wenkbrauw over het algemeen de gewenste kleur.

Gratis consult

Je kan een afspraak maken voor een gratis consult waarbij we de wensen, kleur en vorm bespreken.

Veiligheid

Voor de behandelingen gebruiken we hypoallergene pigmenten die geen giftige stoffen bevatten en goedgekeurd zijn volgens de EU-richtlijnen. Voor iedere klant wordt een nieuw mesje gebruikt. Ik doe alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD.

Klik hier voor de prijzen.

Op onderstaande foto’s zie je het voor én na resultaat na de eerste microblading behandeling.